Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anita Labohm Van Dongen vs Eddy Diekema
Werk & Geld

Eddy Diekema 10.87 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Eddy Diekema 10.87 punten in relatie tot Anita Labohm Van Dongen. 10.87 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Eddy Diekema en Anita Labohm Van Dongen zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 63.33 punten heeft Anita Labohm Van Dongen duidelijk gewonnen van Eddy Diekema in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Anita Labohm Van Dongen 96.1 Punten

Anita Labohm Van Dongen scoort 96.1 punten in relatie tot Eddy Diekema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Eddy Diekema 7.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Eddy Diekema 7.07 punten in relatie tot Anita Labohm Van Dongen. Het aantal van 7.07 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 89.03 punten wint Anita Labohm Van Dongen met gemak van Eddy Diekema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Eddy Diekema 13.18 Punten

Eddy Diekema scoort 13.18 punten in relatie tot Anita Labohm Van Dongen op Liefdes en Relatie gebied. 13.18 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Eddy Diekema en Anita Labohm Van Dongen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 74.08 punten heeft Anita Labohm Van Dongen met gemak gewonnen van Eddy Diekema in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: